loading

Ukratko o nama

Ukratko o nama

Poduzeće Protectum-vrata d.o.o. bavi se proizvodnjom, ugradnjom te servisom sustava tehničke zaštite, protupožarnih i protuprovalnih vrata. Početci našeg poslovanja kreču još od 1996 godine kad je stvorena jezgra poslovanja temeljena na uslugama ugradnje i servisa a isključivo bavljenje protuprovalnim vratima kreće od 2002 godine. Primjenjujuči suvremen način poslovanja i visoku kvalitetu proizvoda uz dugogodišnje jamstvo te pružanje kompletne usluge našim strankama profilirali smo se na tržištu kao vodeći specijalisti za izradu i ugradnju  protuprovalnih vrata.

U suradnji sa našim partnerima kao što suTREND, KALE , COLUMBUS HANDELSGM  M.B.H, AUSTRIA PROTECTOR profile GmbH, GEZE GmbH, ISEO porte blindate Italy te domaćim proizvođačima IVERPAN d.o.o. i sl., cilj je ponuditi klijentima pouzdanu, kvalitetnu a cijenom prihvatljivu opremu te vrhunsku uslugu. Povoljnje cijene, odlična kvaliteta, brzina isporuke, pridržavanje dogovora kao i dogovorenih rokova, te kompletna usluga naš je cilj. Najviše se ponosimo onim što je navrijednije a to su vlastiti ljudi školovani i iskusni za sve vrste radova vezanih uz vrata i sličnu problematiku. 

Protuprovalna vrata Protektor TREND ispunjavaju ono što druga vrata nemaju

Dvostruku sigurnost

Svi modeli vrata Trend imaju mogućnost ugradnje dodatne brave

Zvučna izolacija do 41dB

Jedina na tržištu imaju panele od MDF-a od 10 mm i ispunu za odličnu zvučnu izolaciju

Najširi otvor vratnog krila na tržištu

Najveći problem protuprovalnih vrata u odnosu na klasična u smanjenom je svjetlom otvoru, novim modelima postigli smo ono što je drugima samo san. Naši inženjeri projektirali su vrata koja imaju u otvoru širine 100 cm - vratno krilo širine 94 cm sa najužim otvorom 91cm!

Nove špijunke - zurila

Jedna od najvećih primjedbi naših stranaka bila je u modernim, malim a starijim osobama neprilagođenim zurilima tzv. špijunkama. Nova zurila veća su i prilagođenija starijim osobama zbog većeg otvora od 30mm i samim time lakšeg gledanja . Naravno i dalje nudimo el. špijunke

Fixni troškovi

Posebno smo ponosni na naše djelatnike svih profila,montere, zidare, stolare tako da uz vlastitu izradu vrata nudimo i sve vrste dodatnih radova, špaleta, nadsvjetla, dosvjetla te drugih radova, od dogovorene cijene nakon izvida - nema odstupanja.

Nove brtve

Novim, poboljšanim sustavom brtvi , neprekinutim nalijeganjem u sva 4 smjera te posebnim kanalima znatno smo povećali zvučnu, toplinsku izolaciju a tzv. osjećaj puhanja smanjili na najmanju mjeru

Zatražite ponudu

Zatražite informativnu ponudu bez obaveze,
za precizniji odgovor pošaljite nam sliku, dimenzije ili opis dodatnih radova -nadsvjetlo ili sl.